Джезва – ідеальний аксесуар для приготування нестандартної кави з незвичайним смаком. Хтось додає сиропи і апельсиновий сік , хтось – листя м’яти, але найчастіше люди варять каву в турці з різними прянощами. Навіщо це потрібно, які спеції можна вважати універсальними і на якому етапі їх найкраще додавати ми розповімо в нашій статті. Навіщо додавати спеції […]
Категорія: Кавові поради
10 популярних кавових напоїв: користь, шкода та калорійність
Кава – одна з найпопулярніших гарячих напоїв. Їм прийнято розпочинати ранок та закінчувати обід. Ми вибрали найпопулярніші різновиди кави і з’ясували, з чого вони складаються і яка їхня калорійність, а також чи корисна кава в цілому. Кава – складний напій, а його вплив на організм людини викликає масу суперечок та розбіжностей. Він бадьорить, стимулює, позбавляє […]